Hvem skal vinde homePrisen 2018?

Med homePrisen fejrer vi, at der er så mange lokale tiltag, vi kan være stolte af. Netop den stolthed tilfører energi og nye borgere til lokalområdet. Det hylder home med tre kontante skulderklap. Vi har brug for din hjælp, så de sejeste, mest passionerede og mest inspirerende projekter bliver tilmeldt. Tilmeld det initiativ, som har fortjent at vinde homePrisen!

Nominér lokalt projekt

Inden dit indstillede projekt kan ses på listen over nominerede, skal den projektansvarlige (det kan være dig selv, en kollega eller den person, du vælger at indstille) acceptere projektets deltagelse i homePrisen 2018. Vi sender derfor en mail med din begrundelse til den ansvarlige, hvor personen kan bekræfte, at projektet accepterer din indstilling. Det er derfor vigtigt, at du skriver den rigtige email adresse herunder, så vi kan kontakte den projektansvarlige.

*Den projektansvarlige får mulighed for at læse din begrundelse igennem og selv tilføje yderligere. Giv det dit bedste skud!

Information om dig

Jeg indstiller ovenstående projekt og accepterer betingelserne

Bare rolig. Du vil kun blive kontaktet i forbindelse med konkurrencen, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.
Jeg giver hermed min accept til, at home a/s må gemme mine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt, dog i maximalt 5 år