homePrisen hylder lokal stolthed

over hele landet

Der er så meget at være stolt af rundt omkring i Danmark. Så mange lokale helte og ildsjæle der bruger hundredvis af timer på frivillige projekter, hvis eneste formål er at gøre livet sjovere, nemmere, bedre og mere interessant.

Men projekterne gør mere end det - de får dig til at føle dig hjemme i lokalområdet, de skaber lokale ambassadører, der bliver bannerførere for deres lokalområde. Og det er netop denne form for stolthed, ført an de lokale borgere, der i sidste ende medfører energi og tiltrækningskraft til de mindre byer og egne. Borgerne bor der længere, nye trækkes til, og glæden stiger.

Med homePrisen hylder vi netop den lokale stolthed ved at give tre kontante skulderklap til projekter, der skaber lokal stolthed, eller på anden vis inspirerer og engagerer deres nærmiljø. Om projekternes sigte er lokalt, regionalt eller nationalt spiller ingen rolle.

Præmier

Både 1. og 2. præmien på hhv. 30.000 kr. og 20.000 kr. vælges af en jury. Publikumsprisen, som er det projekt med flest stemmer, vinder 10.000 kr.  
Juryens medlemmer:
Lene Beier (bl.a. kendt fra Landmand søger kærlighed). Resten af jurymedlemmerne offentliggøres senere.

FAQ

Hvilke projekter kan nomineres?

Du kan nominere hvilket som helst projekt, som du synes fortjener at vinde homePrisen 2018. Det er underordnet, om det er en sportsklub, en byhave, natur, kunst, kultur, arkitektur eller noget helt, helt andet. Det er også underordnet, om projektet kun har et lokalt eller et bredere sigte.

Det, der betyder noget, er at du mener, at det er noget, der har så meget værdi, at det fortjener en præmie eller en håndsrækning til at komme videre.

Må jeg indstille mig selv?

Ja, du må gerne indstille projekter, som du selv står bag.

Hvad skal præmien bruges til?

Du bestemmer, hvad præmien skal bruges på. homePrisen stiller ingen krav. Dog må du gerne anføre, hvad præmien skal bruges til.

Konkurrencebetingelser

Nedenstående konkurrenceregler gælder for homePrisen 2018, afholdt af home a/s.

Tidsperiode:

homePrisen 2018 er åben for nominering af mulige vindere fra 7. maj 2018 til og med 30. september 2018. Senere oprettede nomineringer tages ikke i betragtning.

Offentliggørelse af vindernavne:

Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres på home.dk/homeprisen og på Facebook i løbet af november 2018.

Levering af præmier:

Præmierne overrækkes direkte til vinderne. 

Ophavsret, rettigheder mv. vedrørende nomineringer:

home a/s forbeholder sig retten til at benytte, citere eller publicere alt indsendt materiale såsom tekster, film og tegninger. home a/s forebeholder sig videre retten til at foretage ændringer i indsendt materiale. Vær opmærksom på, at de fotos, du indsender til projektet er lovlige at bruge.

Både den der nominerer og den nominerede bag projektet, giver home a/s accept til at gemme mine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt, dog i maksimalt 5 år.

Ændring af konkurrence-vilkår:

home a/s forbeholder sig retten til, når som helst, at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

Ansatte hos home: Ansatte hos home samt medlemmer i disses husstande, samarbejdspartnere og leverandører må ikke aktiv have del i et nomineret projekt.

Kontakt:

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du skrive til: homeprisen@home.dk.